Τα καλυτερα ερχονται!

    Ποσες φορες δεν εγραψα εδω μεσα οτι πισω εχει η αχλαδα την ουτα και οτι θα τους κοπει ο βηχας ; θα μου πειτε ηταν φανερο σε οποιον γνωριζε απο μπασκετ οτι τα προηγουμενα παιχνιδια δεν αντανακλουσαν την διαφορα των δυο ομαδων. Οκ αλλα ειναι καλο να συνηθιζουν σιγα σιγα οι απεναντι στην καρπαζια και παλι γιατι οτι χαρηκαν ,χαρηκαν. Τελειωσαν τα ψεματα.
     Παμε στο παιχνιδι. Οκ νικησαμε. Αλλα επειδη εμεις δεν ειμαστε προβατα σαν τους απεναντι και τα λεμε ολα πρεπει να παραδεχτουμε οτι δεν παιξαμε καλα.Πεταξαμε στα σκουπιδια το πρωτο δεκαλεπτο και παθαμε και ενα μλακ αουτ στο τελος του δευτερου και επιτρεψαμε στους ανυπαρκτους να επιστρεψουν στο σκορ. Βεβαια βαλανε χερακι τους και οι γκρι σε αυτο αλλα θα μιλησουμε για αυτο αναλυτικοτερα παρακατω. Τα περι οιστρου καποιων παιχτων κλπ τα ακουω βερεσε. συμπτωση επαναλαμβανωμενη παυει να ειναι συμπτωση. Δεν ειναι τυχη οτι οι Σινγκλετον , Ριβερς και τζειμς τα παστελωνουν απο παντου. Τυχη ειναι μια φορα ,ειναι δυο φορες αντε τρεις να σου πω! αλλα εδω οι ανθρωποι το εχουν αποδειξει επανελειμενως τα παστελωνουν απο παντου γιατι μπορουνε! Γιατι το χουν. πως το λεμε ; ειναι η δουλεια τους και ειναι πολυ καλοι σε αυτο. Τοσο απλα. Ολα τα αλλα ειναι απλα μπλα μπλα για να δημιουργουμε εντυπωσεις.
   Παντως και το λεω και τωρα μετα απο νικη (και μαλιστα μεγαλη) να μην πει κανεις οτι τα λεω μονο οταν χανουμε για δικαιολογιες. Η ομαδα ακομα ακομα δεν εχει δεθει και δεν μπορει να βρει αυτοματισμους ουτε στην αμυνα ουτε στην επιθεση. Και αυτος ειναι και ο λογος που παει περισσοτερο σε ατομικες ενεργειες μεσα στο παιχνιδι. Και αυτος ειναι και ο λογος που ο ολυμπιακος εμενα κοντα στο σκορ για οσο το καταφερνε τουλαχιστον. ο ενας δηλαδη λογος γιατι ο αλλος ηταν οι γκρι αλλα ειπαμε.. παρακατω αυτα! Αναλογιστητε παντως τι εχει να γινει οταν η ομαδα θα δεσει και της βγουν οι αυτοματισμοι. Και το καλυτερο τι θα γινει οταν γυρισει ο ο Γκιστ που (και παρτε το ως προφητεια αυτο) θα βγαλει ματια στην επιστροφη του γιατι θα εχει τρελες καυ... μετα απο τοσους μηνες εκτος παρκε. Εδω τον βλεπουμε σε καθε ματς να ειναι ορθιος με τις πατεριτσες λες του ρχετε να ορμησει στο παρκε και καρφωσει με τις πατεριτσες! Απλα δεν κρατιεται και θυμηθειτε το! Και φυσικα σκεφτητε τι θα γινει μολις συνελθει (γιατι ειναι σιγουρο οτι θα συνελθει) και ο Καλαθης! Γιατι τωρα φανερα δεν ειναι καλα.
   Παμε τωρα και στην δικαιολογια των απεναντι (ε ναι παντα εχουν δυο τρεις προχειρες ως γνωστων) για τις απουσιες. οκ προβλημα ο λοτζεσκι το παραδεχομαι αλλα ο γιανγκ οπως ολοι ξερουμε επαιζε δεν επαιζε ενα και το αυτο ηταν. Τωρα επειδη ακουσαμε και το ανεκδοτο για τον χακετ δεν μπορουμε να το αφησουμε ασχολιοαστο. Αφου ρε παιδια τριτοτεταρτος ερχεται στο ροτεισον του οσφπ μετα απο σπανουλη , γκριν και μαντζαρη.. ασε που ειναι απουσια που ηξεραν απο καιρο και εχουν παρει και αντικαταστατη τον γουοτερς.. οταν εμεις παιζαμε χωρις τζειμς και το χειροτερο τελευταια στιγμη χωρις τον γκιστ και χωρις να προλαβουμε να τον αντικαταστησουμε τι να λεμε ; για τοτε που φαγαμε τους 25 λεω και που τα παιδια απεναντι ηταν ετοιμα για ...NBA!
   Και οτι και να λεμε ο οσφπ ειναι μια ομαδα με 12 παιχτες απο περσι. Ενω ο παναθηναικος εινια καινουρια ομαδα με σχεδον ολο τον κορμο και τους βασικους να ειναι παιχτες που ηρθαν το καλοκαιρι συν τον γκειμπριελ που ηρθε μεσουσης της χρονιας. Ο Παναθηναικος επισης ειναι μια ομαδα που ψαχνει την ταυτοτητα της καθως περναει σε μια εποχη χωρις τον μεγαλο ηγετη της των τελευταιων χρονων και αναφερομαι φυσικα στον Μητσαρα! Να δουμε ο οσφπ οταν θα σταματησει ο βηματουλης τι θα κανει..
Πινακας απο το gazzetta.gr
   Παμε τωρα στους γκρι. Εχουμε εναν οσφπ να κυνηγαει σκορ στα τρια απο τεσσερα δεκαλεπτα. Ξερετε ποσες βολες χτυπησε ο ΠΑΟ ; 5! σε ολοκληρο των αγωνα! παιζει να ειναι και παγκοσμια πρωτοτυπια μολις 5 βολες σε ολοκληρο αγωνα μπασκετ. Αξιζει πιστευω διερευνησης. μηπως μπουμε και στο γκινες ρε παιδι μου! και μαλιστα  σε αγωνα σκληρο και με πολυ επιθετικες αμυνες απο τον γαυρο. Ετσι για την ιστορια ο γαυρος (που ειπαμε κυνηγουσε το σκορ) ειχε σχεδον τις τριπλασιες βολες! 14 για την ακριβεια!(δειτε τον πινακα πανω) Περα απο τις βολες τα συνολικα φαουλ σε ολο το παιχιδι ηταν 18 - 12 υπερ του γαυρου. Και το ξανα λεω και θα το πω και εκατο φορες ακομα σε παιχνιδι που ο οσφπ κυνηγουσε σκορ. Δηλαδη ελεος! Επισης σε ολο το παιχνιδι οι ψηλοι του οσφπ απαγορευοταν να χρεωθουν με φαουλ. Το ιδιο και για παπανικολαου και μαντζαρη αφου απο τη στιγμη που χρεωθηκαν τριτο φαουλ καπου στα μισα του δευτερου δεκαλεπτου το επομενο φαουλ που χρεωθηκαν ηταν το τεταρτο του μαντζαρη κανα διλεπτο πριν το φιναλε! Και τελος θα αναφερω τρεις φασεις κοβμικες για μενα και που πιστευω καθορισαν εν πολλοις την εικονα του παιχνιδιου. Καταρχην στο ξεκινημα του αγωνα ο παπανικολαου κανει προσπαθεια να επιτεθει απεναντι στον χαραλαμποπουλο που ομως παιζει εξαρετικη αμυνα και τον αναγκαζει σε παραβαση διπλης τριπλας που ομως δεν σφυριζοται και στη συνεχεια της ιδια φασης ο μιλουτινοφ γκρεμιζει τον χαραλαμποπουλο στο παρκε για να δωσει χωρο στον παπανικολαου να τελειωσει την προσπαθεια του χωρις φυσικα να σφυριχτει το επιθετικο φαουλ στον σεντερ του οσφπ ειπαμε αλωστε απαγορευοταν να σφυριχτει φαουλ σε ψηλο του γαυρου! Σε αυτη τη φαση εδραιωθηκε το σερι του οσφπ στο πρωτο ημιχρονο. οΙ αλλες δυο φασεις ειναι προς το τελος του δευτερου δεκαλεπτου οπου ο ΠΑΟ ελεγχε ξεκαθαρα το παιχνιδι και ηταν δυο φασεις που αλαξαν τελειως την εικονα και τη διαφορα ποντων στο δευτερο δεκαλεπτο. Ξεκαθαρο αντιαθλητικο φαουλ του γουτερς στον τζειμς γινεται γαργαρα και στην αμεσως επομενη φαση δινουν ανυπαρκτο καλαθι και φαουλ στον πριντεζη που μειωνει τη διαφορα καθως ο παικτης του οσφπ αστοχει στη βολη και περνει επιθετικο ριμπαουντ και ευκολο καλαθι ο γαυρος. ετσι μια διαφορα που θα μπορουσε να ειναι 10+ ετσιθελικα εμεινε στους τρεις ποντους. Με αυτα και με τα αλλα το σιγουρο ειναι οτι με 50-50 διατησια ο Παναθηναικος οχι μονο θα καλυπτε τη διαφορα αλλα θα πηγαινε και για ιστορικο ρεκορ.

Δειτε εδω το γλεντι!


ΥΓ
Αν τα νουμερα στις βολες και τα φαουλ ηταν αναποδα θα λεγανε ολοι για σφαγη του οσφπ , τωρα ακουμε απο ολους για αψογη διατησια! 
ΥΓ1
Οπως ειπε και ο προεδρος ο Ασφαιροπουλος στο παιχνιδι με την ουνιξ ας κατηγορησει τους διατητες γιατι δεν εβαζαν καλαθια υπερ του οσφπ! Α! και επειδη επετρεπαν στους παικτες του ΠΑΟ να... αναπνεουν να προσθεσω εγω!
ΥΓ3
Κανα μπλουζακι δεν θα βγαλουν τωρα τα καλα παιδια ; να γραφει ξερω γω 5 - 14 η κανα dvd βρε παιδια! Μα που πηγε η ευαισθησια σας ;
ΥΓ4 
το ποσο μεγαλο κομπλεξ και προβλημα εχουν στο λιμανι αλλα και προσωπικα ο ιδιος ο κοουτς τους φαινεται απο το οτι ρισκαρουν την υγεια και την αρτιμελεια των παικτων τους βαζοντας τους να παιζουν χωρις να ειναι ετοιμοι και χωρις να εχουν ολοκληρωσει την θεραπεια , μονο και μονο μπας και καταφερουν και παρουν μια νικη για να λενε για σερι. Το δαμε στα προηγουμενα παιχνιδια με τον βηματουλη και το δαμε και χτες με τα γνωστα αποτελεσματα για τον γκαρντ του οσφπ. Και κανω αλλη μια προφητεια : παιρνουν σειρα πριντεζης και μαντζαρης για να υποτροπιασουν. Μακαρι να βγω ψευτης και να ειναι καλα και τα δυο τα παιδια. Αλλα οι τυποι που τους διαχειριζονται ειναι επικυνδυνοι. Γιατι ακομα και μετα τα περσινα που κοντεψε να χασει το ποδι του ο πριντεζης συνεχιζουν τα ιδια. Και πολυ φοβαμαι πως οι δυο παιχτες του οσφπ θα εχουν θεμα καθως εκαναν υπερπροσπαθεια (ο μαντζαρης ακουστηκε οτι επαιζε με ενεση) και αυτο θα εχει αντικτυπο στο σωμα τους και στους ηδη υπαρχοντες τραυματισμους.
ΥΓ5 
Αλλη μια (απο τις πολλες) εμετικες περιγραφες απο τη νοβα.. ολα κοκκινα τα βλεπανε τα παλικαρια και καθε φαση υπε του οσφπ την βγαζανε μεχρι να δουνε ριπλει και να καταπιουν την γλωσσα τους..
ΥΓ6
Η διαφορα στο ηθος των δυο ομαδων φανηκε (και) χτες. λοστους καδρονια στο σεφ , σαν κυριοι χτες οι παιχτες του οσφπ εκαναν το σντο τους και βγηκαν χωρις να τους ενοχλησει κανεις. Επισης μεγαλο κλου η φαση που ο παπανικολαου προσγειωθηκε πανω σε φιλαθλους του Παναθηναικου που αμεσως εσπευσαν να τον βοηθησουν να σηκωθει , κατι που οποιος πιστευει οτι υπαρχει πιθανοτητα να συμβει στο σεφ πρεπει να παει επειγωντος να κοιταχτει! απο ψυχιατρο πιθανοτατα...





Σχόλια