Μπραβο γιουρολιγδα!

    Αλλη μια περιπτωση της μεροληξιας που εδειξαν χτες τα γκρι κορακια το καρφωμα που η γιουριλιγκ εβγαλε ως καλυτερο της βραδιας. Και απωρω τωρα εγω μονο εγω βλεπω οτι ο παπαπετρου κανει ξεκαθαρα βηματα ; δειτε το βιντεο απο το 21" και μετα που ειναι σε αργη κινηση και με κμαερα απο μπροστα και μετρηστε ποσα βηματα κανει ο φοργουορντ του γαυρου. Θυμαμαι τους γυμναστες μας στα σχολεια οταν μας μαθαιναν μπασκετ και μας εξηγουσαν το μπασιμο. Μας ελεγαν χαρακτηριστικα κανεις δυο βηματα και αφηνεις την μπαλα. το χαρακτηριστικο ενα δυο σουτ! Ο παπαπετρου εκανε τρια! ναι μωρε τωρα για ενα βηματακι παραπανω να το στεναχωρησουμε το παιδι ; εκτοως και αν οι διαιτητες ειχαν την φιλοσοφια στα δυο το τριτο δωρο. , σαν τις πιτσες ντε! και σαν να μην φτανει ολη αυτη η κλεψια με τα δυο μετρα και δυο σταθμα πανε οι τυποι χωρις ιχνος τσιπας και το βγαζουν και καρφωμα της βραδυας! Δηλαδη αντι το κανουνε γαργαρα που μετρησε τετοιο καλαθι στην υψηλοτερη μπασκετικη διοργανωση της ευρωπης μας το βαζουν και φατσα φορα! Δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν οι οι τυποι ειναι παντελως ασχετοι και ανικανοι η απλα σου λενε μεσα στα μουτρα οτι εμεις θα σε σφαζουμε και θα γελαμε στα μουτρα σου και τελοε! Σιγουρα ο γαυρος χαιρει τελειως διαφορετικης αντιμετωπισης απο τη διοργανωτρια αρχη και το βλεπουμε καθε εβδομαδα οταν με το στανιο βαζουν φασεις του σε καθε τοπ 10 χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο και πολλες φορες σε υψηλοτερη θεση απο αλλες πολυ πιο εντυπωσιακες! Σιγουρα βλεπουμε αυτη τη διαφορετικη αντιμετωπιση και στα σφυριγματα των γκρι. Τα ειδαμε και χτες τα βλεπαμε και νωριτερα πως σφυριζουν τον ΠΑΟ (πχ με μπασκονια και καζαν ) και πως σφυριζουν τον γαυρο.. Για μενα και το λεω ξεκαθαρα ο Γιαννακοπουλος πρεπει να απαιτησει ισονομη μεταχειρηση για την ομαδα! Να παει στους υπευθυνους και στον ιδιο τον μπερτομεου αμα χρειαστει και να το απαιτησει αλλιως στην αναγκη ας τους πει οτι αμα συνεχιζουν να αδικουν ετσι καταφορα τον ΠΑΟ θα παρει την ομαδα και θα φυγει και του χρονου τσαμπιονς λιγκ! 
       Επειδη ομως τα πολλα λογια ειναι φτωχια δειτε το παρακατω βιντεο -στο 21" ξεκιναει το καλο- μετρηστε ποσα βηματα κανει πριν καρφωσει ο παπαπετρου και βγαλτε τα συμπερασματα σας! τριτη και φαρμακερη λεει ο λαος η στην τριτη καιγεσαι αλλα προφανως για τον γαυρο και τον παικτη του δεν ισχυει ουτε αυτο αλλα ουτε και οι κανονισμοι του μπασκετ... Σημειωστε δε οτι ο ενας εκ των διαιτητων στεκεται κατω απο το καλαθι ακριβως μπροστα στη φαση αλλα ...γαργαρα!

ΥΓ
Δεν ξερω αλλα μαλλον εχει βγει καποιος κανονισμος που μαλλον αγνοουμε και λεει οτι τα βηματα σε παιχτες του ολυμπιακου δεν σφυριζονται τοσο σε εγχωριες οσο και σε μη διοργανωσεις αλλιως δεν καταλαβαινω τι αλλο μπορει να εχει συμβει μια με τον σπανουλη μια τωρα με τον παπαπετρου... εκτως πια και αν στα παιχνιδια του γαυρου οι διαιτητες παιζουν βαση αλλου κανονισμου απο οτι στα υπολοιπα παιχνιδια..

Σχόλια