ΣΑΣ Γ..... Ο ΛΕΤΟ!!

Λετο ψυχαρα τρυφιλαρα!
      Για τον Λετο το λεγα απο την πρτωτη στιγμη που ακουστηκε οτι θα γυρισει στην ομαδα πως ενα ειναι σιγουρο , πως σε οτι αγωνιστικη κατασταση και αν ειναι θα δινει το 300% στο γηπεδο , πως θα αφηνει την ψυχη του στο χορτο! Οπως εκανε και τοτε πριν τραυματιστει και πριν παρει μεταγραφη , που αν δεν χτυπαγε θα επερνε το πρωταθλημα μονος του κοντρα σε αντιπαλους και (γαυρο)συστημα.
Γιατι ειναι μεγαλη η τρελα του. Η καλως εννοουμενη ποδοσφαιρικη τρελα του για να μην παρεξηγηθω! Πως αλλιως μπορει να εξηγηθει οτι αυτο το παιδι μετα απο οτι περασε με το κεφαλι του και μετα οτι περασε και περναει ακομα με το γονατο του βαζει ποδια και κεφαλι μεσα στη φωιτα σε καθε αγωνα ; οτι μπαινει με τα χιλια σε καθε διεκδικηση ; Το παθος και τα α....... που εχει ο Αργεντινος και που ας μην γελιομαστε δεν εχει κανεις αλλος αυτη τη στιγμη μεσα στην ομαδα ειναι που τον κανει να ξεχωριζει. Και φυσικα η επιμονη του να μην παραταει το παιχνιδι ακομα και αν ολα δειχνουν να εχουν κριθει και να κυνηγαει τα παντα μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο των καθυστερησεων! Εδω αλλοι στη θεση του με τους τραυματισμους που εχει τραβηξει θα ειχαν παρατησει την μπαλα και αυτος ειναι εδω στον Παναθηναικο του τουρισμου και της αγγαριας και το παλευει και οχι μονο το παλευει αλλα περνει την ομαδα απο το χερι και της δινει αποτελεσμετα! Για να κλεισω το θεμα θα πω οτι μακαρι ο ΠΑΟ να ειχε αλλους 2 - 3 σαν τον Λετο και θα βλεπαμε αλλη ομαδα!
Τα ματσακια με Κερκυρα και Κισσαμικο δεν σηκωνουν ιδιαιτερης ποδοσφαιρικης αναλυσης αφου η ομαδα εκανε απλα το χρεος της. Κερδος φυσικα απο το παιχνιδι του κυπελου ειναι οι Ευαγγελου και Χατζηγιοβανης και συνεχιση των καλων εμφανισεων του Π. Βλαχοδημου. Προβλημα ειναι οτι παλι η ομαδα πεταξε ενα ολοκληρο ημιχρονο και οτι ο Μπουμαλ παλι εδειξε οτι δεν "μπορει" ακομα και απεναντι σε εναν αντιπαλο τοσο χαμηλης δυναμικοτητας. Κερδος φυσικα και οτι σκοραρε ο Μπεργκ και αυτο θα τον βοηθησει να βρει ρυθμο και την χαμενη αυτοπεποιθηση του. Για τον Λετο τα ειπαμε πιο πανω μην το ξαναπιασω το θεμα μπωρω να γραφω μεχρι αυριο για αυτη τη παιχταρα! Αντι αυτου θα αφησω την εικονα να μιλησει (και τον ηχο).

ΥΓ
Καλη επιτυχια να χουμε στο μπασκετ που τοσο πολυ χρειαζομαστε τη νικη και μετα τα οσα εχουμε δει τις τελευταιες αγωνιστικες ας ελπισουμε και ισονομη μεταχεριση απο τους γκρι..

Σχόλια